Telefoonnummer

0343 - 242912 (ook via whatsapp bereikbaar)

Email

info@beautybymachteld.nl

Openingstijden

Geopend op afspraak

Een wellnessbehandeling of massage heeft vele voordelen. Het kan helpen om stress te verminderen en het lichaam en de geest te ontspannen. Beauty by Machteld biedt massages en wellnessbehandelingen (bestaande uit een lichaamspakking en massage) aan*:

Wellnessbehandeling


Een wellnessbehandeling bestaat uit een lichaamspakking en een massage.
Bij een lichaamspakking wordt de rug en/of benen ingesmeerd met witte klei. Deze mineraalrijke witte klei zuivert de huid, bevordert de afvoer van afvalstoffen en zorgt voor een uitgebalanceerde talgproductie. De klei stimuleert de doorbloeding en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Na de lichaamspakking zal de behandeling worden afgesloten met een rug-, nek- en schoudermassage of een beenmassage. 
Bij Beauty by Machteld kan je kiezen uit een wellness rugbehandeling of een wellness rug- en benenbehandeling.


 Massage


Een massage kan ontspanning bieden, de bloedcirculatie bevorderen, spierspanning en pijn verminderen, en het gevoel van welzijn verbeteren. Massage kan ook helpen bij het verlichten van specifieke gezondheidsproblemen zoals rugpijn, hoofdpijn, artritis en slaapproblemen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat massage niet als vervanging moet worden gezien voor medische behandeling, en dat je bij gezondheidsproblemen altijd een professionele arts dient te raadplegen. Beauty bij Machteld biedt de volgende massages aan:
– Gelaat-, hals-, decolleté-massage

– Rug-, nek-, schoudermassage
– Beenmassages

*De wellnessbehandelingen en massages zijn alleen voor vrouwen

×

Hallo!

Klik hieronder op Beauty by Machteld om naar whatsapp te gaan en een gesprek te beginnen.

×