Telefoonnummer

0343 - 242912 (ook via whatsapp bereikbaar)

Email

info@beautybymachteld.nl

Openingstijden

Geopend op afspraak


Make-up kan een manier zijn om jezelf uit te drukken, bepaalde gezichtskenmerken te benadrukken en versterken maar het kan ook helpen om je zelfvertrouwen te vergroten.

Ben je nieuw op het gebied van make-up en wil je leren hoe je een mooie naturel make-up aan kunt brengen of wil je bepaalde technieken leren, ik help je graag! Beauty by Machteld gebruikt de producten van het merk PUNE. Wil je meer weten over de producten van PUNE, die tevens ook in de salon te koop zijn? Kijk dan op de PUNE pagina.

 
 Dagmake-up 
 

Heb je een sollicitatiegesprek, presentatie, een belangrijke afspraak of wil je je bijvoorbeeld na een behandeling als extraatje mooi op laten maken? Dan kan je kiezen voor een dagmake-up. Dagmake-up geeft je een rustige en natuurlijke uitstraling. 

 
 
 Avondmake-up

 

Of je nu een feestje hebt, uitgaat met vrienden of naar een formele gelegenheid gaat, avondmake-up zorgt voor een verfijnde, elegante look. Een avondmake-up wordt zwaarder aangebracht dan een dagmake-up en legt de nadruk op de ogen. Ook wordt er meer accent gelegd op het kleurgebruik. Wil je een echte glamour look? Laat dan een avondmake-up aanbrengen.

×

Hallo!

Klik hieronder op Beauty by Machteld om naar whatsapp te gaan en een gesprek te beginnen.

×