Telefoonnummer

0343 - 242912 (ook via whatsapp bereikbaar)

Email

info@beautybymachteld.nl

Openingstijden

Geopend op afspraak

Beauty by Machteld is een schoonheidssalon waar persoonlijke aandacht, ontspanning en rust centraal staan. In de sfeervolle, met zorg ingerichte salon kan je totale ontspanning in combinatie met een goede huidverzorging verwachten. Kom tot rust in de hectiek van alledag!

De kracht van Beauty by Machteld is de persoonlijke aandacht die je tijdens jouw behandeling kunt verwachten. De salon werkt daarom alleen op afspraak, zodat je in alle rust jouw behandeling kunt ervaren. Je bent van harte welkom, zodat we samen in een ontspannen sfeer kunnen werken aan een stralende en gezonde huid. Bij Beauty by Machteld kan je kiezen uit de volgende behandelingen:

Gezichtsbehandelingen

Een gezichtsbehandeling is een behandeling waarin het decolleté, hals en gelaat wordt gereinigd, verzorgd en gevoed. Dit alles komt je huidconditie ten goede. Bij de gezichtsbehandeling wordt er rekening gehouden met jouw huidbehoeften en worden de producten daarop afgestemd.

Bekijk de behandelingen
Gezichtsbehandelingen

Wimpers & Wenkbrauwen

Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht en bepalen voor een groot deel de uitstraling. Wanneer je wimpers en/of wenkbrauwen lichter zijn dan je zou willen, kan je deze haartjes laten verven.

Bekijk de behandelingen
Wimpers & Wenkbrauwen

Lichaamsbehandelingen

Ben je het scheren helemaal zat? Laat dan jouw benen of oksels harsen. Harsen is het verwijderen van ongewenst/ overtollig haar door middel van o.a. harsstrips. Met harsen wordt ook de wortel van de haar verwijderd.

Bekijk de behandelingen
Lichaamsbehandelingen

Wellnessbehandelingen & massages*

Een wellnessbehandeling of massage heeft vele voordelen. Het kan helpen om stress te verminderen en het lichaam en de geest te ontspannen.

*De wellnessbehandelingen en massages zijn alleen voor vrouwen

Bekijk de behandelingen
Wellnessbehandelingen & massages*
×

Hallo!

Klik hieronder op Beauty by Machteld om naar whatsapp te gaan en een gesprek te beginnen.

×