Telefoonnummer

0343 - 242912 (ook via whatsapp bereikbaar)

Email

info@beautybymachteld.nl

Openingstijden

Geopend op afspraak

Nagel- en nagelriemolie


Dadi’Oil is een verzorgende nagelriemolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel en aan de nagelriem. Tegelijk wordt ook de huid eromheen verzorgd.

Door haar samenstelling van 21 essentiële oliën is Dadi’Oil een enorm fijn product dat speciaal gemaakt is om de hele nagelplaat en de omringende huid en nagelriemen te doordringen en optimaal te verzorgen. Het voelt echter niet vettig aan na het intrekken. Dit product helpt je eigen lichaam om ontstekingen te bestrijden en aantasting te voorkomen

 
Organische olie


Je nagels en nagelriemen zijn vrij kwetsbaar, zeker als je werkt met je handen, last hebt van bepaalde aandoeningen, last hebt van schimmelnagels of nagelbijter bent geweest. Een goede verzorging met een nagelolie is dan ook essentieel om verdere uitdroging te voorkomen.

Dadi’Oil geeft flexibiliteit, stevigheid en glans, en is 95% gecertificeerd organisch: het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen. Deze gecertificeerd organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die duurzame landbouw bedrijven en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken.

 
Samenstelling


Zuivere avocado-olie, extra vierge olijfolie en jojoba-olie zijn de drie organische oliën die samenwerken om je nagels en nagelriemen te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Natuurlijke vitamine E (niet-synthetische tocopheryl acetaat) is toegevoegd om zijn krachtige anti-oxidantwerking. Dit mengsel van 21 essentiële oliën heeft een aangename geur en stimuleert de gezondheid van de nagels.

 

Gebruik en bewaren

 

  • Beauty by Machteld  adviseert om Dadi’Oil tweemaal per dag te gebruiken. Wees niet te zuinig.
  • Breng een druppel aan op de nagel en laat deze wegzakken via de nagelriemen en de zijkant van je nagel.
  • Masseer het product zachtjes maar goed in tot het is opgenomen en ga verder met de volgende nagel.

Dadi’Oil kan het beste op kamertemperatuur bewaard worden. Dadi’Oil is een puur organische olie zonder kunstmatige toevoegingen. Wanneer het flesje op een koude plek staat, kan het product wel gaan stollen. Dit is echter geen probleem. Zet het flesje gewoon op een warme plek en de olie wordt weer vloeibaar zonder verlies van kwaliteit.

www.famousnamesproducts.com

×

Hallo!

Klik hieronder op Beauty by Machteld om naar whatsapp te gaan en een gesprek te beginnen.

×