Telefoonnummer

0343 - 242912 (ook via whatsapp bereikbaar)

Email

info@beautybymachteld.nl

Openingstijden

Geopend op afspraak

Beauty By Machteld is lid van het ANBOS, een brancheorganisatie welke zich richt op het bevorderen van de kwaliteit van schoonheidsbehandelingen. Beauty By Machteld is aangesloten bij deze brancheorganisatie, wat garant staat voor kwalitatief goede en verantwoorde behandelingen.

Wat is ANBOS?

ANBOS is een huidinstituut dat zich richt op het bevorderen van de kwaliteit van het beroep schoonheidsspecialist en de uitvoering daarvan. Het wordt zowel binnen de branche als door de overheid, nationale en zelfs internationale organisaties erkend. Daarmee vormt het de belangenbehartiger en dienstverlener voor de gediplomeerde schoonheidsspecialisten in Nederland.

Wat betekent ANBOS voor u?

De ene schoonheidsspecialiste is de andere niet. Als lid van ANBOS is Beauty By Machteld in het bezit van een vakdiploma. Een ANBOS-lid weet dat iedere huid verschillend is en daarom ook verschillend behandeld moet worden. Daarom voert Beauty By Machteld altijd eerst een huidanalyse uit en overlegt de mogelijkheden met u, voordat de behandeling start.

×

Hallo!

Klik hieronder op Beauty by Machteld om naar whatsapp te gaan en een gesprek te beginnen.

×