Telefoonnummer

0343 - 242912 (ook via whatsapp bereikbaar)

Email

info@beautybymachteld.nl

Openingstijden

Geopend op afspraak

 

Beauty by Machteld werkt met het wereldwijd bekende merk Magnetic. Met meer dan dertig jaar ervaring en innovatie heeft Magnetic een lijn van absolute topproducten in de markt gezet.

Magnetic staat bekend om haar Gelpolish, dit is een speciale lak op basis van gel. Doormiddel van LED licht wordt deze gel uitgehard en is daarom uitermate sterk. Hierdoor heb je meer plezier van je gelakte nagels: ze blijven gemiddeld 3 weken zitten. Je kunt bij Beauty by Machteld terecht voor gelpolish, BIAB, gelnagels en een manicure.


Gelpolish


Gelpolish is nagellak die in de LED-lamp snel en volledig uithardt. Het geeft een wekenlang een perfect glanzend eindresultaat! Een uitkomst voor wie geen kunstnagels wil dragen maar wel haar natuurlijke nagels wil verstevigen.

Gelpolish heeft de voordelen van gel en wordt aangebracht als nagellak. De hoogwaardige hechting voorkomt dat de lak loslaat. Gelpolish geeft een natuurlijke uitstraling en zorgt daarnaast voor een sterke bescherming van de natuurlijke nagels. Beauty by Machteld biedt een ruime keuze in modieuze trendkleuren. De gelpolish blijft gemiddeld 3 weken zitten.

Je kan ook een French manicure nemen. Een French Manicure is een wit randje aan de top van je nagel en een roze/nude kleur op je nagelbed. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een Fun French waarbij je het wit vervangt door een kleur of glitter.

 
 

BIAB


Magnetic blush is een Builder In A Bottle (ook wel BIAB genoemd). Het is een ‘builder gel’ die je nagels versterkt. Met Blush kun je dezelfde uitstraling, duurzaamheid en sterkte krijgen als met acrylnagels of dip poeder. Een voordeel van Blush is dat het je natuurlijke nagel niet beschadigt. Je kunt Blush onder een LED lamp laten uitharden. Over het algemeen blijft Blush langer goed dan normale gellak. Wil je meer informatie over BIAB? kijk dan op de BIAB pagina.

Gelnagels


Wil je een verlenging of aanpassing van de vorm van je natuurlijk nagel, dan kunnen we dit doen met behulp van gel.

Gel is een stroperige substantie die uithardt in de LED-lamp. Met de gel wordt je natuurlijke nagel verstevigd, gevormd en indien gewenst ook verlengd. Het is mogelijk om de vorm van de nagel te corrigeren of een misvormde nagel door bijvoorbeeld een trauma of nagelbijten weer heel mooi te herstellen.

Na het aanbrengen van de gel op de nagels, worden je nagels in vorm gevijld en naar wens voorzien van een kleur Gelpolish.

Het is belangrijk je gelnagels elke 3 á 4 weken te laten nabehandelen. Als ze te lang worden kan je natuurlijke nagel bij een breuk beschadigen. Bovendien kunnen bacteriën zich ophopen daar waar de gel los zit.

Manicure

Zijn je handen toe aan verzorging? Of mag je voor je werk geen product op je nagels maar wil je toch met verzorgde handen rondlopen? Dan is een manicure de uitkomst! Je kunt ervoor kiezen om bij Beauty by Machteld een mini manicure of uitgebreide manicure uit te laten voeren.

De manicurebehandelingen bestaan uit de volgende stappen:

 • Schoonmaken en vijlen van de nagels in de gewenste vorm en lengte.
 • Handen weken in een warm, ontspannend badje om o.a. de huid te verzachten 
 • Nagelriemen terugduwen
 • Overtollige huid rondom de nagels verwijderen 
  (alleen bij de uitgebreide manicure)
 • Polijsten van de natuurlijke nagels, wat zorgt voor een prachtige glans.
 • Hand- en onderarmmassage
  (alleen bij de uitgebreide manicure)
 • Afsluitende nagelriemolie (Dadi’Oil)
 
×

Hallo!

Klik hieronder op Beauty by Machteld om naar whatsapp te gaan en een gesprek te beginnen.

×